Stupeň povodňovej aktivity bol znížený na II. stupeň


Foto: Stupeň povodňovej aktivity bol znížený na II. stupeň
Galéria: 4 fotky

Mesto Prešov prostredníctvom svojej hovorkyne informovalo o znížení stupňa povodňovej aktivity. “Keďže situácia sa stabilizovala a bezprostredné ohrozenie pominulo, tretí stupeň povodňovej aktivity sa zrušil a znížil na druhý stupeň. V niektorých lokalitách však nie je možné vyvážať bahennú nánosovú hmotu kvôli jej tekutému skupenstvu, prosíme obyvateľov o trpezlivosť. Práce potrvajú do večerných hodín a pokračovať na nich sa bude aj v nasledujúcich dňoch,” uviedla hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová.

Naďalej spolupráca s MsP

Tak ako doteraz, aj pri znížení stupňa povodňovej aktivity, budú príslušníci Mestskej Polície pomáhať vodičom pri koordinácii. “Koordináciu pri odstavovaní vozidiel budú naďalej zabezpečovať príslušníci MsP. Krízový štáb je zvolaný na pondelok 8:00 h, situácia a poveternostné podmienky sa budú naďalej priebežne monitorovať,” doplnila Kmetóny Gazdová.

Fanúšičke prietrž zničila úrodu

Krupobitie zničilo mnohým úrodu, často šlo o stovky hodín práce. Takýmto prípadom e aj naša fanúšička, ktorá nám zaslal fotografie. Tie nájdete v prílohe pod článkom. “Moja dvojmesačná práca je preč. Včera som preplakala hodiny a dnes musím ísť ďalej. Pomaly to budem dávať do kopy,” uvádza sklamaná fanúšička Nina.

Miesto: -
Dátum: 08.05.2015





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu