V Prešove sa konal 4. ročník postupovej súťaže študentiek stredných škôl v aerobiku


Foto: V Prešove sa konal 4. ročník postupovej súťaže študentiek stredných škôl v aerobiku Foto: Facebook/SPŠE Prešov

14.novembra 2017, sa v telocvični Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej v Prešove konal už 4. ročník postupovej súťaže študentiek stredných škôl v aerobiku. Do súťaže sa prihlásili dievčatá z 5 prešovských stredných škôl, Gymnázium sv. Moniky, Gymnázium-Konštantínova 2, Obchodná akadémia, Pedagogická a sociálna akadémia, Stredná priemyselná škola elektrotechnická.

37 dievčat súťažilo s cvičiteľkami v oblasti klasického aerobiku RETRO, BODY WORK aerobiku a tanečného aerobiku. Štvorčlenný kolektív rozhodkýň pri hodnotení dievčat prihliadal na silu, držanie tela, techniku cvičenia, schopnosť zachytenia predvedeného pohybu a výraz. Súťažiacim sa pri rytmoch tanečnej hudby a s diváckou podporou chlapcov zo SPŠE naozaj darilo.

Pätica dievčat s najväčším počtom bodov postupuje na majstrovstvá SR, ktoré sa uskutočnia v Košiciach v nasledujúcom roku. Medzi postupujúcimi súťažiacimi sú: Gabriela Sečková – Gymnázium sv. Moniky, Ivana Kizáková - Gymnázium sv. Moniky, Dáša Balážová - Stredná priemyselná škola elektrotechnická , Laura Baranová - Gymnázium sv. Moniky  a Timea Lengyelová - Gymnázium, Konštantínova 2.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PSK