Víťazkou súťaže o najkrajšiu predzáhradku pred rodinnými domami sa stala Jana Tatarková


Foto: Víťazkou súťaže o najkrajšiu predzáhradku pred rodinnými domami sa stala Jana Tatarková
Galéria: 10 fotiek
Foto: Mesto Prešov

Prvý ročník súťaže o najkrajšiu predzáhradku v Prešove pozná svojich víťazov. „Ďakujem, že ste sa zapojili do súťaže. Súťaž o najkrajšiu predzáhradku má víťazky - Jana TatarkováAj vďaka takým nadšeným ľuďom sa nám spoločne darí Prešov zveľaďovať a rozvíjať, aby bol krajší pre všetkých,“ uviedla primátorka Andrea Turčanová počas odovzdávania cien súťaže o najkrajšiu predzáhradku. „Verím, že v budúcom roku sa nám prihlási ešte viac takých nadšencov, a že sa zapoja aj do kategórie o najkrajší balkón, keďže v tomto roku to nevyužili. Škoda, lebo sama vnímam množstvo nádherných balkónov, ktorými nám Prešov rozkvitá,“ dodala primátorka.

Víťazka súťaže získala kosačku, balíky zeminy a mulčovacej kôry, cibuľky tulipánov i ďalšie darčeky, ktoré prišla osobne odovzdať primátorka Andrea Turčanová. Predzáhradka pred rodinným domom bola očarujúca aj v neskorej jeseni a svedčila o dlhodobej práci na jej zveľaďovaní. „To je naša Súťaž o najkrajšiu predzáhradku má víťazky - Jana Tatarková spoločná práca s manželom. Mojou doménou sú kvety, všetko ostatné je jeho prácou,“ poznamenala víťazka Jana Tatarková.

Na druhom mieste sa v kategórií rodinných domov umiestnila Anna Barnová z Jesenského ulice, tretie miesto udelené nebolo. V kategórii bytových domov sa na druhom mieste umiestnil Rastislav Sarnecky (Prostějovská ul.) a na treťom Vladimír Stašák (Škultétyho ul.) Každý z výhercov na 2. mieste získava 2 balíky zeminy, 2 balíky mulčovacej kôry a balík hnojiva, tretí umiestnený získava po jednom balíku zeminy, kôry aj hnojiva. Pre všetkých súťažiacich je pripravený balíček cibuliek tulipánov a darčekové predmety mesta.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Prešov