Prešovské školy a atletické škôlky majú za sebou druhé kolo podujatia Bavme deti športom


Foto: Prešovské školy a atletické škôlky majú za sebou druhé kolo podujatia Bavme deti športom
Galéria: 5 fotiek
Foto: Mesto Prešov

Slovenský atletický zväz prichádza s projektom Detská atletika, ktorého hlavným cieľom je ponúknuť rodičom a ich deťom možnosť rozvoja pohybových schopností a deti priviesť k pravidelnému športovaniu. Preto Slovenský atletický zväz zorganizoval podujatie Bavme deti športom, kde súťažia  deti z prešovských základných škôl a atletických škôlok z prešovského kraja.

Druhé kolo súťaže Bavme deti športom malo, športovú atmosféru, z prešovských škôl sa zúčastnili ZŠ Sibírska, Mukačevská, Šmeralová, Prostejovská, Kúpeľná, Matice Slovenskej, Mirka Nešpora, ČS Armády a Šrobárová. Z atletických škôlok si medzi sebou zmerali sily AŠ Šport Hrou Prešov, Stará Ľubovňa, Bardejov a Vysoké Tatry. Úžasná atmosféra vyčarila úsmev na tvári každému športovcovi.

Hlavný usporiadateľ Slovenský atletický zväz priniesol možnosť deťom v Prešove a okolí zašportovať si a spoznať nových priateľov. Na organizácii podujatia sa podieľali aj mesto Prešov, ZŠ Sibírska a atletický klub Šport Hrou. Jednotlivé disciplíny pomáhali rozhodovať študenti FŠ PU.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Prešov