Policajná akcia v prešovskom bare, policajti skontrolovali 44 osôb z toho traja mladistvý nafúkali


Foto: Policajná akcia v prešovskom bare, policajti skontrolovali 44 osôb z toho traja mladistvý nafúkali Foto: ilustračné

V pondelok 18. júna 2018 v jednom z prešovských barov prebehla preventívno-bezpečnostná akcia zameraná na zabezpečenie ochrany života, zdravia a majetku občanov, ako aj ochrany pred hromadným narúšaním verejného poriadku, so zameraním na prevádzky vykonávajúce činnosť v nočných hodinách.

Akcia bola vykonaná v spolupráci s Finančnou správou v Prešove, HaZZ v Prešove, inšpektorom SOZA (Slovenského ochranného zväzu autorských práv k hudobným dielam) a Mestskou políciou v Prešove,“ uviedol Daniel Džobanik, hovorca KR PZ v Prešove.

Počas policajnej akcie bolo spolu skontrolovaných 44 osôb, z toho 14 osôb mladistvých, ktorých si prevzali rodičia. U 3 mladistvých a 1 maloletého bol orientačnou dychovou skúškou zistený alkohol.

Všetky ostatné kontrolné orgány zistili porušenia zákonov, ktoré budú riešiť vo vlastnej kompetencii. K narušeniu verejného poriadku počas policajne akcie nedošlo,“ dodal Džobanik.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Prešov