Muž odišiel z obchodu na ukradnutom bicykli. Polícia žiada o pomoc pri stotožnení


Foto: Muž odišiel z obchodu na ukradnutom bicykli. Polícia žiada o pomoc pri stotožnení
Galéria: 3 fotky
Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove

Prešovskí policajti vyšetrujú prípad krádeže bicykla z obchodu so športovým vybavením. Neznámy muž prišiel do predajne a zamestnanec mu zo stojana vybral pánsky horský bicykel modrej farby s bielou prednou odpruženou vidlicou. 

Bicykel si skúšal na predajni a zašiel s ním k priestorom skúšobných kabín, kde odstránil zabezpečovací štítok bicykla a z predajne odišiel preč cez vstupné dvere obchodu. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 660 eur,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Na kamerovom zázname bol muž na ukradnutom bicykli zachytený. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby. Páchateľ bol zarastený, mal oblečenú tmavú mikinu, biele tričko, tmavé nohavice, na hlave mal bielu šiltovku, na nohách čierne tenisky s bielym lemovaním. 

Ak ste spoznali muža na fotografiách, neváhajte kontaktovať Obvodné oddelenie Policajného zboru Prešov - Juh, Vajanského 32, Prešov na telefónnom čísle 0961 803 705, prípadne na telefónnom čísle 158 alebo na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu