Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v okrese Stará Ľubovňa. Páchateľ z miesta ušiel


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v okrese Stará Ľubovňa. Páchateľ z miesta ušiel
Galéria: 3 fotky
Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove

V stredu 31. mája okolo 15:20 hod. došlo na ceste pri obci Lacková, okres Stará Ľubovňa, k dopravnej nehode nákladného auta s prívesom. Policajti hľadajú svedkov tejto dopravnej nehody. 

„Nákladné vozidlo Renault spolu s prívesom prevážalo zelené kontajnery naplnené železným odpadom. Pri obci Lacková v smere od obce Hniezdne smerom na Miľavu mu z vedľajšej cesty od Lackovej vyšlo doposiaľ nestotožnené vozidlo – traktor JCB žltej farby, ktoré viedol doposiaľ nestotožnený vodič,“ uvádza hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Pri zaradení malo nestotožnené auto prejsť ľavými kolesami za stredovú čiaru, vodič nákladného auta strhol volant ku krajnici, aby zabránil zrážke. S prívesom vyšiel mimo cesty, rozkolísal sa a prevrátil. Kontajner, ktorý z prívesu odpadol, zničil zvodidlá. 


Nestotožnené auto malo z miesta odísť smerom na obec Hniezdne. Počas nehody nebola zranená žiadna osoba, u vodiča nákladného auta bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. Spôsobené škody boli vyčíslené na 2 500 eur. 

„Polícia žiada vodičov, ktorí v tom čase prechádzali daným úsekom a boli svedkami tejto dopravnej nehody, aby informácie k neznámemu vozidlu, priebehu nehody alebo akékoľvek iné  informácie k tejto dopravnej nehode oznámili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Starej Ľubovni, Okružná 25, Stará Ľubovňa, prípadne na čísle 158, alebo aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy,“ dodáva Daniel Džobanik. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu