Na prešovskej križovatke došlo k zrážke dvoch áut. Polícia hľadá svedkov tejto dopravnej nehody


Foto: Na prešovskej križovatke došlo k zrážke dvoch áut. Polícia hľadá svedkov tejto dopravnej nehody
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Prešovská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v piatok 23. júna približne o 14:00 hod. Nehoda sa odohrala na križovatke ulice Levočská a ulice Obrancov mieru v Prešove.

V tomto úseku malo dôjsť k zrážke dvoch osobných áut, konkrétne žltého auta značky Opel Astra, ktoré šoféroval 44-ročný vodič a strieborného osobného motorového vozidla značky Peugeot Partner, to viedol 34-ročný šofér.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolností tejto dopravnej nehody žiadame prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste a vedeli by poskytnúť dôležité informácie, aby sa prihlásili na známom telefónnom čísle 158,“ uvádza Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Ako dodáva hovorkyňa Jana Ligdayová, svedkovia môžu informácie oznámiť aj na čísle 0961 80 35 16, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR - Prešovský kraj




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu