V obci Plaveč havarovali dvaja mladiství chlapci, vo vážnom stave ich hospitalizovali v nemocnici


Foto: V obci Plaveč havarovali dvaja mladiství chlapci, vo vážnom stave ich hospitalizovali v nemocnici Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V stredu 12. júla krátko po polnoci došlo v obci Plaveč k dopravnej nehode. V havarovanom auta sedeli dvaja mladiství chlapci. Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti, chlapci utrpeli ťažké zranenia a vo vážnom stave boli hospitalizovaní v nemocnici.

„V čase okolo 00:20 hod. viedol v smere od obce Orlov mladistvý vodič osobné auto VW Arteon. Pri futbalovom ihrisku v obci Plaveč v pravotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam, v dôsledku čoho s vozidlom prešiel do protismeru, kde následne zišiel mimo vozovky a v rotácii narazil do viacerých predmetov a aj budovy kovovýroby,“ uviedla polícia s tým, že presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetruje.

V súvislosti s nehodou polícia apeluje na mladých ľudí, aby si sadali za volant až po úspešnom absolvovaní kurzu a záverečných skúšok v autoškole. Na nebezpečnú jazdu jedného vodiča často doplácajú iní, nevinní účastníci cestnej premávky. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu