Vďaka novej regionálnej karte môžete Vysokých Tatrách využiť množstvo zliav


Foto: Vďaka novej regionálnej karte môžete Vysokých Tatrách využiť množstvo zliav Foto: Železničná spoločnosť Slovensko

Po dva a pol roku zaviedla Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) v spolupráci so Združením cestovného ruchu Vysoké Tatry (ZCR VT) do ponuky TATRY CARD. Ponuka platí od pondelka 17. júla 2023 do 31. mája 2024.

„Ide o neprenosný sieťový cestovný lístok na trate tatranských elektrických železníc (TEŽ), ozubnicovej železnice (OŽ) a úsek Poprad-Tatry – Studený Potok – Tatranská Lomnica na meno zákazníka s platnosťou na 3 alebo 7 dní, pričom platí na neobmedzený počet ciest v čase platnosti TATRY CARD (teda do 24. hodiny posledného dňa platnosti),“ uvádza hovorca ZSSK Tomáš Kováč. 

Zdroj - Železničná spoločnosť Slovensko

Karta sa vydáva pre každú osobu staršiu ako 6 rokov, cestujúci ju nemusí označovať v označovači a pri kontrole vlaku sa okrem karty preukáže aj platným identifikačným dokladom. Lístok TATRY CARD môžete využiť aj u ďalších zmluvných partnerov turistickej organizácie ZCR VT, teda v reštauráciách, pri relaxačných službách či športových aktivitách. 

„Karta umožňuje návštevníkom počas pobytu využívať aj rôzne zľavy až do 25 percent ako napríklad Tricklandia, Galéria Dobrá hračka, Poliankovo, Farma Východná, Múzeum TANAP-u, Pedal Planet, Botanická záhrada, Tatry Vnútri, Tatras Tower a podobne,“ dodáva Tomáš Kováč. Viac informácií a podrobností o ponuke TATRY CARD nájdete na tomto odkaze



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu