Opitý šofér v obci Haligovce nedal prednosť dvom cyklistom, jeden z nich utrpel zranenia


Foto: Opitý šofér v obci Haligovce nedal prednosť dvom cyklistom, jeden z nich utrpel zranenia Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V stredu 19. júla 2023 v popoludňajších hodinách 39-ročný muž z obce Halingovce v okrese Stará Ľubovňa viedol osobné auto po ceste v obci Halingovce v smere na obec Veľká Lesná. Následne pri odbočovaní vľavo nedal prednosť dvom protiidúcim cyklistom. 

Zrážke sa vyhol len prvý cyklista, druhý cyklista reagoval prudkým zabrzdením a následne preletel cez volant bicykla. Následkom toho utrpel malé povrchové zranenia, ktoré mu na mieste ošetrila posádka Rýchlej zdravotnej pomoci. 

Šofér auta po incidente nezastavil a pokračoval v ceste na lúku za jedným z rodinných domov. V týchto miestach bol vypátraný hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Podolínec. Po vypátraní ho policajti podrobili dychovej skúške, ktorá mu v krvi odhalila až 1,29 promile alkoholu. 

Na mieste bol policajtmi obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ informuje prešovská polícia na sociálnej sieti








Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu