Užite si výlet vlakom: Železničná spoločnosť Slovensko vypravuje letné vlaky, ktoré majú takmer 1 800 spojení


Foto: Užite si výlet vlakom: Železničná spoločnosť Slovensko vypravuje letné vlaky, ktoré majú takmer 1 800 spojení
Galéria: 5 fotiek
Foto: Železničná spoločnosť Slovensko

Železničná spoločnosť Slovensko rozbehla letnú kampaň, tá upriamuje pozornosť na letné vlaky a ponuku SLOVAK, vďaka ktorej môžete spoznávať Slovensko výhodne celý týždeň alebo až celý mesiac. 

V letnej sezóne sú vypravované aj letné vlaky a všetkým výletníkom je k dispozícii takmer 1 800 spojení, ktoré premávajú pravidelne. Súčasťou sú aj posilnené letné vlaky, ktoré záujemcov dopravia na špecifické miesta na celom Slovensku. 

Doposiaľ sa ňou previezlo 3 690 cestujúcich. Pohodlne, bezpečne, výhodne, a pritom ekologicky – vlakom, tak môžu cestujúci objavovať prírodné krásy, históriou opradené zaujímavosti alebo si naplánovať zábavný výlet s rodinou do jedného zo slovenských akvaparkov. Na portáli si stačí prezrieť regióny, vybrať si typ výletu, na aký máte chuť, a naše vlaky vás tam odvezú,“ informuje hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč vo vyjadrení.  



Počas leta je možné využiť aj ponuku celosieťových cestovných lístkov SLOVAK, tá platí do 31. augusta (do polnoci) na celom Slovensku v druhej vozňovej triede vo všetkých vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko. Lístky je možné zákupiť v ktorejkoľvek pokladnici alebo na internetovej stránke železníc. 

Okrem domácich destinácií ZSSK približuje aj tie zahraničné. Pravidelné sezónne spojenie EuroNightom s prepravou automobilov do Splitu si zakúpilo už 16 821 cestujúcich a doposiaľ máme predaných 601 lístkov pre autá a 1 594 pre motorky. Rovnako už tradične premávajú sezónne vlaky do Poľska (4 vlaky na trase Medzilaborce – Łupków – Sanok/Rzeszow, ktorými sme v tejto sezóne doposiaľ prepravili 620 cestujúcich a 4 vlaky na trase Poprad-Tatry – Plaveč – Muszyna, ktorými sme prepravili viac ako 195 cestujúcich),“ dodáva hovorca. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu