Chirurgia levočskej nemocnice sa sťahuje, príjem hospitalizovaných pacientov bude preto pozastavený


Foto: Chirurgia levočskej nemocnice sa sťahuje, príjem hospitalizovaných pacientov bude preto pozastavený Foto: Nemocnica AGEL Levoča

Chirurgické oddelenie Nemocnice AGEL Levoča sa presunie do nových priestorov zrekonštruovaného pavilónu. Z dôvodu príprav na sťahovanie bude v nemocnici pozastavený príjem hospitalizovaných pacientov. Hospitalizácie budú presunuté do partnerských nemocníc. Upravený režim potrvá od 4. do 13. augusta. 

Ako informuje Nemocnica AGEL Levoča na svojej internetovej stránke, chirurgická ambulancia bude poskytovať zdravotnú starostlivosť počas pracovnej doby v budove urgentného príjmu. V pôvodných priestoroch bude k dispozícii v čase ústavnej pohotovostnej služby len pre ambulantných pacientov.


Svoje miesto zmení aj traumatologická ambulancia, ktorá sa presťahuje do priestorov budovy urgentného príjmu. So sťahovaním začne v stredu 2. augusta. Ambulantná starostlivosť bude aj naďalej zabezpečená bez obmedzení. Nemocnica zároveň avizuje, že v blízkej dobe uvedie do prevádzky operačnú sálu na urgentnom príjme. Momentálne sa však čaká na odsúhlasenie Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Prešove. 


„Všetkým pacientom a kolegom ďakujeme za trpezlivosť a spoluprácu pri vytváraní lepších podmienok pre poskytovanie kvalitnej zdravotnej starostlivosti,“ uzavrel riaditeľ levočskej nemocnice František Lešundák.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu