Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody pri Rožkovanoch v okrese Sabinov


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody pri Rožkovanoch v okrese Sabinov Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorí by mohli pomôcť s jej objasnením. K nehode došlo na ceste I/68 pri obci Rožkovany v okrese Sabinov v stredu 12. júla približne o 12:30 hod. Informoval o tom Daniel Džobanik, vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Vodič neznámeho osobného auta bielej farby, idúceho v smere na Lipany, predchádzal osobné auto tmavej farby, pričom sa nestihol zaradiť pred vozidlo, ktoré chcel predísť. V dôsledku toho narazil ľavou stranou auta do ľavej strany osobného auta VW Golf, ktoré išlo v opačnom smere od Lipian,“ uviedol Daniel Džobanik.

V prípade, že ste v tomto čase prechádzali daným úsekom a boli ste svedkami dopravnej nehody, oznámte informácie k neznámemu vozidlu, priebehu nehody alebo akékoľvek iné informácie na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Prešove. Poskytnúť informácie môžete aj na čísle 158 alebo na facebookovej stránke Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove formou súkromnej správy.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu