Prešov bude hostiť koncom augusta medzinárodný mládežnícky turnaj vo futbale


Foto: Prešov bude hostiť koncom augusta medzinárodný mládežnícky turnaj vo futbale Foto: Facebook/FRAGARIA CUP

Baviť sa futbalom budú mládežnícke tímy, ako aj jeho fanúšikovia počas štyroch dní turnaja Fragaria Cup. O víťazstvo v jednotlivých kategóriách zabojujú mladí futbalisti nielen zo Slovenska. Ako informovalo mesto Prešov na oficiálnej internetovej stránke, 21. ročník turnaja sa uskutoční v novom termíne.

Hrať sa bude od štvrtka 24. augusta do nedele 27. augusta. Registrácia a ubytovanie tímov bude prebiehať v stredu 23. augusta. V posledný deň turnaja čaká hráčov play off a finále v jednotlivých kategóriách, ako aj slávnostné vyhodnotenie. Súťažiť sa bude v jednej dievčenskej a šiestich chlapčenských kategóriách.

Zápasy sa budú konať denne od 8:00 do 18:00 hod. na siedmich prírodných trávnatých ihriskách a dvoch ihriskách s umelým trávnikom v priestoroch 4 Sport areálu na Sídlisku III v Prešove. V areáli bude umiestnené aj call centrum, kde budú účastníkom a návštevníkom poskytnuté informácie o turnaji, zápasoch a výsledkoch, ako aj fun zone s občerstvením, workshopmi a atrakciami. 


„Počas svojej existencie získalo podujatie Fragaria Cup v kalendári futbalových turnajov mládeže v rámci Európy pevné miesto a zaradilo sa medzi najväčšie a najvyhľadávanejšie mládežnícke turnaje svojho druhu. Aj napriek dvojročnej prestávke navštívilo turnaj od jeho vzniku takmer 84 000 účastníkov, z toho viac ako 67 000 hráčov a hráčok celkovo z 3 456 tímov z 29 krajín Európy a Ázie,“ uviedlo mesto.

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu