Najmódnejšie farby na jeseň – oživte nepríjemné počasie štýlovým vzhľadom


Foto: Najmódnejšie farby na jeseň – oživte nepríjemné počasie štýlovým vzhľadom

Jeseň je obdobím zmien, nielen v prírode, ale aj vo svete módy. Zmeny v počasí môžu byť niekedy depresívne, ale váš šatník vám môže pomôcť urobiť toto obdobie zábavnejším a vyhodiť slovo smútok z vášho slovníka. Farby hrajú v módnom svete kľúčovú úlohu a nové sezónne trendy prinášajú novú paletu odtieňov. V tomto článku vám predstavíme najmódnejšie farby na jeseň 2023, ktoré vám pomôžu oživiť sychravé dni!

Aké sú najmódnejšie farby jesene 2023?

Jedným z najväčších jesenných trendov sú už tradične farby jesene. Hnedá je tradičným symbolom jesene, ale tento rok je „in“ ešte o niečo viac ako kedykoľvek predtým. Okrem klasických hnedých odtieňov sa môžete pohrať s odtieňmi, ako je cappuccino alebo gaštanová hnedá. Hnedé kabáty, svetre alebo topánky prinesú štipku elegancie do vášho pracovného vzhľadu, ale aj do outfitov na voľný čas.

Hlboká a bohatá burgundy farba je tiež neoddeliteľnou súčasťou jesenného šatníka. Tento odtieň pripomína hroznové víno a môžete ho nájsť na mnohých módnych kúskoch, od šiat, cez kabáty, až po nohavice a šatky. Burgundy farba dodá vášmu štýlu nádych sofistikovanosti.

Olivová zelená je ďalším hitom tejto sezóny. Je to výrazný odtieň, ktorý pridá energiu do každého jesenného outfitu. Skúste olivovú bundu, nohavice alebo kabelku. Táto farba vytvorí štýlový kontrast s každým prírodným odtieňom a skvele s ňou vyzerajú aj stále moderné pastelové farby.

Horčicová farba je jasná a výrazná, čo ju robí ideálnou voľbou pre odvážnych módnych nadšencov. Môžete ju kombinovať s tmavými džínsami alebo so sukňou a vytvoriť tak výrazný a moderný vzhľad.

Šedá v rôznych odtieňoch je tiež vždy elegantná a stála moderná voľba. Tento rok môžete experimentovať s rôznymi odtieňmi šedej, od svetlých až po tie tmavé. Nosí sa na všetkých druhoch oblečenia vrátane kabátov, svetrov a šiat.

Samozrejme, trendom je stále aj takzvané „dopamínové oblečenie“. Ide o skutočne žiarivé farby od žltej, cez červenú, oranžovú, až po fialovú, ktoré vám majú navodiť lepšiu náladu. Fantázii sa preto medze nekladú!

Ako na farebné jesenné outfity?

Ak hľadáte tipy na jesenné outfity, ktoré vám pomôžu oživiť váš štýl v tomto ročnom období, vyskúšajte napríklad horčicový kabát s opaskom. Pre elegantný a šik vzhľad môžete zvoliť kabát aj v tmavom odtieni, ako je burgundy alebo hnedá. K tomu pridajte dlhé šaty v rovnakej farebnej palete farieb alebo v kontrastnej farbe, aby ste vášmu vzhľadu pridali šmrnc.

Džínsy sú vždy v móde a môžete ich ľahko kombinovať s kardigánom v teplejších farbách, ako je horčicová alebo olivová. Doplnkom môžu byť kožené čižmy a stredne veľká kabelka. Pre sofistikovanejší vzhľad môžete zvoliť priliehavú sukňu, napríklad v horčicovej farbe, spolu s rolákom v neutrálnom béžovom alebo krémovom odtieni. Pridajte opasok a vysoké čižmy.

Ak ste aktívny typ, môžete zvážiť športový kabát a bežecké tenisky v modernej farbe, ako je šedá alebo olivová. Tento štýl je nielen trendy, ale aj pohodlný, takže je ideálny pre všetky vaše jesenné dobrodružstvá.

Jeseň môže byť upršaná a nepríjemná, ale váš šatník môže byť niečím, čo vám pomôže načerpať energiu a sebavedomie. Výberom tých najmódnejších farieb na jeseň si môžete zabezpečiť, že budete vždy štýlovo oblečení, a to aj vtedy, keď je vonku nepríjemné počasie. Farby majú silný vplyv na našu náladu, preto si vyberte tie, ktoré vás budú povzbudzovať. S touto širokou paletou farieb budete pripravení na akýkoľvek jesenný deň. Tie najlepšie kúsky v tých najmodernejších farbách nájdete na Bolf.sk.



Zdroj: Inzercia/PR článok