FOTO: Vedúci pracovníci nemocníc spišského klastra sa stretli na spoločnom školení v Levoči


FOTO: Vedúci pracovníci nemocníc spišského klastra sa stretli na spoločnom školení v Levoči
Galéria: 2 fotky
Foto: AGEL SSC, a. s.

Vedenie, primári a vedúce sestry oddelení levočskej, krompašskej a kežmarskej nemocnice sa stretli na spoločnom školení v Nemocnici AGEL Levoča. Ako uviedol riaditeľ nemocníc spišského klastra František Lešundák, historicky po prvýkrát sa na rovnakej pôde stretli všetci vedúci pracovníci týchto nemocníc.

„Spoločné stretnutie je odrazom dôležitej a permanentne prehlbujúcej sa spolupráce troch malých nemocníc, ktoré majú vo svojom regióne významné postavenie,“ podotkla Nemocnica AGEL Levoča v tlačovej správe.   

Školenie viedol David Marx, riaditeľ Spojenej akreditačnej komisie, ktorej poslaním je trvalé zvyšovanie kvality a bezpečia zdravotnej starostlivosti, akreditácia zdravotníckych zariadení, poradenské činnosti a publikačné aktivity. 


„Poskytovanie kvalitnej zdravotnej starostlivosti je pre nás kľúčové a stále hľadáme možnosti vylepšovania. Cieľom prípravy na akreditáciu je nastavenie procesov a postupov, ktoré budú benefitom pre pacienta i poskytovateľa zdravotnej starostlivosti,“ uzavrel František Lešundák.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu