FOTO: Poliklinika v Prešove oslávila 30 rokov. Dlhoroční zamestnanci získali aj ocenenia


FOTO: Poliklinika v Prešove oslávila 30 rokov. Dlhoroční zamestnanci získali aj ocenenia
Galéria: 2 fotky
Foto: Poliklinika Prešov

Prešovská poliklinika v týchto dňoch oslávila 30. výročie svojho vzniku. Aktuálne v nej pracuje 173 zamestnancov, ktorí sa každý deň profesionálne starajú o všetkých pacientov. Denne je tam ošetrených približne tisíc ľudí, čo ročne predstavuje až 160-tisíc vyšetrení.

Pri príležitosti tohto jubilea bola pre zamestnancov prichystaná slávnostná večerná akadémia, na ktorej vystúpil folklórny súbor Šarišan a zaspievala aj Katarína Koščová s hudobným sprievodom. Súčasťou tiež bolo premietnutie spomienkového videa pracovníkov.

Následne bolo premietnuté aj druhé video, v ňom poliklinike zablahoželali rôzni známi Prešovčania. Ukočnenie tohto podujatia sa nieslo v znamení slávnostného odovzdávania cien, tie získalo až 16 pracovníkov, ktorí boli už pri jej vzniku v roku 1993.


Naša najväčšia poliklinika ProCare v Prešove oslávila 30 rokov. Jej medicínskou komplexnosťou pripomína nemocnicu bez lôžkových oddelení. Za tých 30 rokov sa veľa vecí v Prešove zmenilo. K zmenám sa prispôsobila poliklinika Sekčov, dnes ProCare Prešov tak, aby bola vždy medicínskou podporou pre všetkých obyvateľov. Toto je súčasne aj cieľ do budúcnosti,“ informuje Radoslav Čuha generálny riaditeľ siete Penta Hospitals Slovensko vo svojom vyjadrení.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu