Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v okrese Poprad. Páchateľ mal z miesta odísť


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v okrese Poprad. Páchateľ mal z miesta odísť Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V pondelok 30. októbra okolo 22:44 hod. malo dôjsť na ceste I/18 v obci Hôrka v okrese Poprad k dopravnej nehode, pri ktorej bola zranená chodkyňa. Policajti momentálne hľadajú svedkov tejto nehody, aby ju mohli čo najskôr objasniť. 

Podľa výpovede poškodenej ženy mal neznámy vodič šoférovať auto od Spišského Štvrtka smerom na Poprad, keď z neznámych príčin došlo k stretu auta a chodkyne, ktorá v dôsledku toho utrpela ťažké zranenie. Vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval a odišiel preč,“ informuje prešovská polícia v príspevku na sociálnej sieti.

V prípade, že máte informácie o tejto dopravnej nehode, je potrebné, aby ste ich oznámili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Poprade, prípadne na najbližšom útvare Policajného zboru alebo formou správy prostredníctvom sociálnej siete. Rovnako je možné poskytnúť zistené informácie aj telefonicky na čísle 0961 89 3501 alebo na linke 158. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu