Mladý Popradčan narazil autom do hydrantu, elektrickej rozvodni, stĺpu a skončil v oplotení rodinného domu


Foto: Mladý Popradčan narazil autom do hydrantu, elektrickej rozvodni, stĺpu a skončil v oplotení rodinného domu Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V utorok 7. novembra približne hodinu pred polnocou mal 24-ročný miestny muž šoférovať auto po Skladovej ulici v Poprade, časť Poprad - Stráže. Tam pred jedným z rodinných domov nezvládol riadenie, narazil do vodovodného hydrantu, potom do elektrickej rozvodnej skrine, následne do stĺpu elektrického vedenia a aj do oplotenia rodinného domu.

Vodič ako aj 28-ročný spolujazdec utrpeli zranenia. Policajná hliadka po príchode na miesto podrobila mladého Popradčana dychovej skúške, jej výsledok bol pozitívny a dosiahol hodnotu takmer 1,7 promile. Nehodou vznikla škoda na vozidle približne tisíc eur, na elektrickej rozvodnej skrini a stĺpe asi 5-tisíc eur, na vodovodnom hydrante okolo 2-tisíc eur a na oplotení domu približne 100 eur.

„Miesto dopravnej nehody bolo riadne zadokumentované, polícia sa presnou príčinou ako aj ďalšími okolnosťami udalosti zaoberá. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade vzniesol voči mužovi obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu