PROGAMINGSHOP.SK a MP3.SK Vás pozývajú do novootvorenej predajne v Prešove v Eperii


Foto: PROGAMINGSHOP.SK a MP3.SK Vás pozývajú do novootvorenej predajne v Prešove v Eperii

Fanúšikovia konzolových hier a noviniek v oblasti mobilov a príslušenstva si konečne prídu na svoje aj v  predajni v Prešove. Predajňa hier ProGamingShop.sk v Prešove je už pätnástou v poradí a uspokojí všetkých hráčov.  Bude najväčšou predajňou celej siete na Slovensku s najväčším výberom  konzol a hier na PlayStation, Xbox One aj Nintendo , to všetko na jednom mieste za priaznivé ceny.

Herné príslušenstvo v Prešove prinesie najznámejšie značky ako Razer, Roccat, SteelSeries. Myslíme aj na výkup a bazár hier v Prešove, kde bez problémov vykúpime staré hry alebo vymeníme za nové tituly. Držíme sa hesla „Zaplať nám svojimi hrami“. Súčasťou novootvorených priestorov v nákupnom centre Eperia bude aj predajňa mobilov v Prešove.

Ponúkne Vám komplexnú ponuku mobilov a nebudú chýbať ani puzdra a ochranné Sklá, ktoré presne sadnú na Váš smartfón. Inteligentné hodinky, odolné kamery aj najkvalitnejšie reproduktory  to všetko je pripravené pre Prešovčanov.

Výkup mobilných telefónov v Prešove má pripravené otestované mobily vykúpené od našich zákazníkov. Najlepší spôsob ako ušetriť a získať overené značky. Jednoducho #SmeTuPreHracov a najlepší #mobilnyspecialista

Pri príležitosti otvorenia novej predajne v Prešove sme si pripravili špeciálnu otváraciu akciu, ktorá bude platiť len cez víkend 25. -26.11. 2017 – Pozrite si ju TU.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR mp3.sk