FOTO: V Prešovskom kraji vyrástli nové detské ihriská a hracie prvky. Župa do nich investovala 30-tisíc eur


FOTO: V Prešovskom kraji vyrástli nové detské ihriská a hracie prvky. Župa do nich investovala 30-tisíc eur
Galéria: 2 fotky
Foto: Prešovský samosprávny kraj

Nové hracie prvky, ale aj celé ihriská pribudli na viacerých miestach v Prešovskom kraji. Župa do ich realizácie investovala viac ako 30-tisíc eur. Informoval o tom Prešovský samosprávny kraj na oficiálnej internetovej stránke

Nové ihriská potešili deti v Tročanoch v Bardejovskom okrese, v Jánovciach v Popradskom okrese a Šarišských Sokolovciach v Sabinovskom okrese. V obci Rudlov v okrese Vranov nad Topľou vyrástli hracie prvky na ihrisku pri materskej škole a vybudovala sa lezecká stena. Detskú zónu na hranie vytvorili aj na Odpočívadle Kľušov v okrese Bardejov.       

Výstavba ihriska aktuálne prebieha na Ulici Poštárka v Bardejove. Jej realizácii dopomohla dotácia vo výške dvetisíc eur z Výzvy poslancov Prešovského samosprávneho kraja a tiež 10-tisíc eur z Výzvy Participatívny rozpočet.  

„Nefunkčné doskočisko a rozbežisko na skok do diaľky opravili vďaka dotácii prešovskej župy vo výške tritisíc eur pri Katolíckej spojenej škole sv. Mikuláša v Prešove. Externé športové priestory tejto školy prešli aj ďalšou modernizáciou. Stalo sa tak vďaka projektu atletickej akadémie Run is Fun,“ uzavrel Prešovský samosprávny kraj. 








Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu