Bitka medzi dvoma mužmi v Podhoranoch sa mala skončiť bodnutím do stehna. Útočníkovi hrozí väzenie na tri roky


Foto: Bitka medzi dvoma mužmi v Podhoranoch sa mala skončiť bodnutím do stehna. Útočníkovi hrozí väzenie na tri roky Foto: pexels.com

V sobotu 18. novembra ráno mal pred jedným z domov v obci Podhorany vzniknúť konflikt medzi dvoma mužmi vo veku 48 a 35 rokov. Hádka sa mala natoľko vyostriť, že starší z nich sa mal nožom zahnať na toho mladšieho. Počas vzájomnej fyzickej potýčky mal jej mladší účastník utrpieť bodnú ranu na stehne.

Podľa svedkov mal celý konflikt byť sprevádzaný slovnými útokmi a vyhrážkami. Mužova bodná rana by sa mala liečiť približne štyri týždne. Starší muž bol na základe získaných dôkazov obvinený z trestného činu výtržníctva spáchaného spolu s nebezpečným vyhrážaním a s ublížením na zdraví. 

„Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Spišská Belá. Obvinený muž je v cele policajného zaistenia, ak sa mu vina pred súdom preukáže, hrozí mu podľa zákona trest odňatia slobody až na tri roky,“ doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu