V popradskom okrese mal neznámy muž opakovane prenasledovať mladú ženu. Mal jej vulgárne nadávať a vyhrážať sa


Foto: V popradskom okrese mal neznámy muž opakovane prenasledovať mladú ženu. Mal jej vulgárne nadávať a vyhrážať sa Foto: pexels.com

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade rieši prípad nebezpečného prenasledovania, ktorého sa páchateľ mal dopúšťať voči 28-ročnej žene, z obce v okrese Poprad. Páchateľ mal dlhodobo sledovať mladú ženu nielen v mieste jej bydliska ale aj v práci.

Neustále ju mal vyhľadávať, vulgárne jej nadávať a aj vyhrážať sa. Páchateľ mal takto obťažovať ženu niekoľko mesiacov a malo to vyústiť až do zvyšujúcej sa agresie. Žena mala strach, že páchateľ svoje vyhrážky aj uskutoční, až sa rozhodla to ohlásiť na polícii.

Polícia sa takýmito prípadmi veľmi intenzívne zaoberá. Buďme pozorní k okoliu a v prípade, ak máme podozrenie, že dochádza k násiliu voči osobe, vec ohlásme na políciu. Nezabúdajme, že obete násilia sú často bezradné a majú pocit opustenosti, podajme im pomocnú ruku,“ vyzýva verejnosť hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu