Na utorkových protestoch v slovenských mestách opäť prekvapila vysoká účasť. Konali sa aj v Prešove a Poprade


Foto: Na utorkových protestoch v slovenských mestách opäť prekvapila vysoká účasť. Konali sa aj v Prešove a Poprade Foto: Facebook/Progresívne Slovensko

V utorok 19. decembra sa konal protest proti krokom Roberta Fica s názvom Zastavme ich vo viacerých mestách Slovenska. V rámci Prešovského kraja sa podujatie konalo v Prešove a v Poprade, v ktorom sa protest s názvom Zastavme rozklad demokracie konal už druhýkrát.

„Fico a Pellegrini radi opakujú, že Slovensko nie je len Bratislava. Akoby boli jediní, kto sa o zaujíma o celú krajinu, jediní, ktorí dokážu vyslyšať hlas regiónov. Tak uvidíme, čo si odnesú z odkazu, ktorý dnes zaznel napríklad v Spišskej Novej vsi, Liptovskom Mikuláši, Prešove, Košiciach, Žiline, Banskej Bystrici, Nitre, Trnave, Trenčíne, či Považskej Bystrici,“ informuje Progresívne Slovensko v príspevku na sociálnej sieti. 

Ako informuje na sociálnej sieti organizácia Progresívny Poprad, na popradskom proteste sa tentokrát zúčastnilo približne 400 ľudí. „Podobne ako opoziční poslanci v NR SR, plné námestia po celom Slovensku ukazujú vláde odhodlanie vzdorovať útokom vlády na právny štát a pokusom o demontáž jeho inštitúcií,“ dodáva organizácia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu