Mesto Vranov nad Topľou zavádza novú kartu. Jej držitelia budú mať zadarmo autobusovú prepravu aj vstup na podujatia


Foto: Mesto Vranov nad Topľou zavádza novú kartu. Jej držitelia budú mať zadarmo autobusovú prepravu aj vstup na podujatia Foto: ilustračné/pexels.com

Mesto Vranov nad Topľou zavádza od roku 2024 Kartu seniora. Jej držitelia budú môcť využívať viaceré výhody. Ako informovalo mesto na svojej internetovej stránke, určená je pre ľudí nad 65 rokov s trvalým pobytom vo Vranove nad Topľou. 

„Služby, ktoré pomocou karty seniori získajú, sú definované v Smernici o podmienkach vydávania a používania Karty seniora mesta Vranov nad Topľou. Túto smernicu, ako aj podmienky používania karty na príslušný kalendárny rok mesto každoročne zverejní v januári,“ uviedlo mesto. 

Výhody poskytuje mesto, ním zriadené organizácie alebo iné organizácie na základe dohody s mestom. V roku 2024 budú mať držitelia Karty seniora zadarmo mestskú autobusovú prepravu. 

Zároveň budú mať bezplatný vstup na kultúrne podujatia organizované mestom, na zimný štadión v rámci času vyhradeného pre verejnosť, na futbalové zápasy MFK Vranov nad Topľou a na športové podujatia organizované mestom v Športovej hale Juh.


Na vlastníkov Karty seniora čaká v novom roku aj zľavnené vstupné vo výške 50 percent z ceny lístka na filmy v kine Mladosť pri platbe v pokladni. Využiť tiež budú môcť zvýhodnené zápisné do Hornozemplínskej knižnice so zľavou dve eurá.   

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu