FOTO: Počas silvestrovského pobytu im páchatelia ukradli stovky eur. Neskôr zistili, že mali iné plány


FOTO: Počas silvestrovského pobytu im páchatelia ukradli stovky eur. Neskôr zistili, že mali iné plány
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Občianska organizácia HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov uverejnila v príspevku na sociálnej sieti prosbu o pomoc pri pátraní po páchateľoch na fotografiách. Tí mali počas novoročných osláv vniknúť do chaty v Ždiari a okradnúť ubytovaných.

Poškodený v príspevku informuje o tom, že v Ždiari boli na silvestrovskom pobyte. V noci z 31. decembra na 1. januára im neznámi páchatelia vnikli do chaty a z peňaženky ukradli 500 eur. Keď si okradnutí pozerali dostupné kamerové zábery zistili, že peniaze neboli pravým dôvodom tejto nechcenej spoločnosti.

„Pred chatou sme mali dve Škody Superb 3 Combi. Sledovaním kamier sme zistili, že na ten dvor chodili od 28. decembra každú noc až do 1. januára. Zistili sme, že prešli cez Slovnaft pumpu, zaparkovali kúsok za pumpou priamo pred našou chatou a na dvor prešli peši,“ uviedol poškodený. 

Ako ďalej uviedol okradnutý muž, majú ešte mnoho kamerových záznamov. Ak by ste vedeli pomôcť poškodenému mužovi, neváhajte ho kontaktovať na telefónnom čísle 0917 185 643, poprípade sa obráťte na občiansku organizáciu HAKA v súkromnej správe na sociálnej sieti.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu