V obci Chmeľnica došlo k tragickej nehode, o život prišla jedna osoba


Foto: V obci Chmeľnica došlo k tragickej nehode, o život prišla jedna osoba Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V utorok 9. januára pred 9:15 hod. došlo v obci Chmeľnica v okrese Stará Ľubovňa k dopravnej nehode dvoch áut. Na miesto bolo vyslaných päť príslušníkov HaZZ z Hasičskej stanice Stará Ľubovňa s jedným kusom hasičskej techniky. 

„Po príchode na miesto udalosti bolo vykonaným prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel. V jednom z havarovaných vozidiel sa nachádzala zakliesnená osoba,“ informuje hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru Miroslava Knišová.

Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zaradenia, zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru. Pri dopravnej nehode jedna osoba utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla, ďalšia osoba utrpela zranenia rôzneho rozsahu.


Ako uviedla krajská prešovská polícia, vodičom prvého auta bol 54-ročný muž, vodičom druhého auta bol 72-ročný muž, ktorý zraneniam na mieste podľahol. Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania.

V prípade ďalších informácií budeme správu aktualizovať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu