Chlapca chcel v Poprade napadnúť gang mladistvých. Prehovorila jeho matka


Foto: Chlapca chcel v Poprade napadnúť gang mladistvých. Prehovorila jeho matka Foto: Mesto Poprad

Mestská a štátna polícia rieši situáciu gangu mladistvých, ktorý sa pohybuje v Poprade. Prijali opatrenia s cieľom eliminácie prípadného protiprávneho konania osôb, ktoré sú súčasťou tohto gangu a taktiež sa výrazne zvýšia policajné hliadky na miestach, kde by mohlo k incidentom dochádzať. O svojom nepríjemnom zážitku prehovorila aj matka syna, ktorého sa mal tento gang pokúsiť napadnúť.

K incidentu malo dôjsť v piatok 5. januára večer. „Môjho syna a jeho kamarátov sa pokúsili napadnúť pri OC Forum, našťastie sa im podarilo utiecť. Doslova utiecť a požiadať o pomoc okoloidúcich dospelých ľudí,“ informuje matka s tým, že k činu došlo po zotmení, teda v čase, keď sa 13 až 15-ročné deti vracajú z krúžkov alebo sú v tomto čase ešte von s kamarátmi.

Ako dodáva, jej syn s kamarátmi sa nachádzal na chodníku a nebol zašitý v tmavom parku. Matka taktiež pripomína, že k podobnému problému došlo v Poprade minulý rok, deti zo sídlisiek sa napádali medzi sebou.

Mestská polícia žiada občanov, aby čo len pri náznaku akéhokoľvek incidentu okamžite kontaktovali mestskú políciu na tiesňovej linke 159. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu