Opozičné protesty sa budú vo štvrtok opäť konať aj v Prešove a Poprade


Foto: Opozičné protesty sa budú vo štvrtok opäť konať aj v Prešove a Poprade Foto: Prešovský protest 11. januára 2024 – Prešovak.sk

Vo štvrtok 18. januára sa budú v slovenských mestách opäť konať protivládne protesty, ktoré organizujú opozičné strany Progresívne Slovensko, Sloboda a Solidarita a KDH. Protesty sú aktuálne oznámené v Bratislave, Trnave, Trenčíne, Žiline, Spišskej Novej Vsi, Banskej Bystrici, Lučenci, Nitre, Leviciach, Košiciach, Prievidzi, Považskej Bystrici, Piešťanoch, Martine.

Okrem toho sa protesty budú konať aj v Prešovskom kraji, konkrétne v Prešove a pod záštitou občianskej spoločnosti aj v Poprade. Prešovčania sa na proteste Zastavme ich stretnú vo štvrtok o 18:00 hod. na Hlavnej ulici pred mestským úradom. Viac informácií o podujatí nájdete na tomto odkaze.

Na proteste Zastavme rozklad demokracie 2024 v Poprade sa účastníci stretnú o 18:00 hod. pred OC Forum Poprad. Informácie o popradskom proteste nájdete na tomto odkaze.

„Pokračujeme. Dáme vláde znova jasne najavo, že sa nevzdávame. Spravodlivosť a demokraciu si spoločne ubránime, v parlamente i na námestiach,“ informujú opozičné strany.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu