Gang mladistvých z Popradu čelí obvineniu: Obete napadli v blízkosti školy a za železničným podchodom


Foto: Gang mladistvých z Popradu čelí obvineniu: Obete napadli v blízkosti školy a za železničným podchodom Foto: Mesto Poprad

Vo veci gangu mladistvých v Poprade boli prijaté trestné oznámenia vo veci prečinu výtržníctva. Polícia obvinila štyroch mladíkov. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová, šlo o mladíkov vo veku 16 a 17 rokov

V prvom prípade došlo 4. januára k napadnutiu 17-ročného chlapca z Popradu za železničným podchodom pri skateparku v Poprade. Pár dní po incidente, 8. januára, došlo k napadnutiu 13-ročného chlapca z Gánoviec v blízkosti Základnej školy Dostojevského v meste Poprad.

„V oboch prípadoch boli osoby páchateľov stotožnené a dňa 18.01.2024 poverený príslušník OO PZ Poprad za skutok zo dňa 04.01.2024 vzniesol obvinenie trom mladistvým páchateľom z Popradu (vo veku 16, 16 a 17 rokov) a za skutok zo dňa 08.01.2024 vzniesol obvinenie 17-ročnému mladistvému páchateľovi z Popradu,“ informuje Jana Ligdayová.

Dodáva, že policajti OR PZ v Poprade v súčinnosti s Mestskou políciou Poprad vykonávajú neustále opatrenia za účelom predchádzania a zamedzenia násilnej trestnej činnosti v služobnom obvode OO PZ Poprad a to velením hliadok do inkriminovaných miest a v rizikových časoch.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu