Opozičné protesty pokračujú: Účastníci sa opäť stretnú aj v Prešove a Poprade


Foto: Opozičné protesty pokračujú: Účastníci sa opäť stretnú aj v Prešove a Poprade Foto: Facebook/Progresívne Slovensko – Protest v Prešove

Vo štvrtok 25. januára sa budú opäť konať protivládne protesty, ktoré organizujú opozičné strany Progresívne Slovensko, KDH a SaS. Protesty sa budú konať vo viacerých slovenských mestách, je medzi nimi aj Prešov a Poprad. 

V Prešove sa protestujúci stretnú o 18:00 hod. na Hlavnej ulici pred mestským úradom. Viac informácií o podujatí nájdete na tomto odkaze. V Poprade sa protestujúci stretnú o 18:00 hod. pred OC Forum, podujatie pripravuje organizácia Progresívny Poprad. Informácie o podujatí nájdete TU.

„Dnes, po dvoch mesiacoch protestov už celé Slovensko a celá Európa vedia, o čo vám ide. Nastal moment pravdy. Buď cúvnete teraz, ak vám čo i len trochu záleží na budúcnosti Slovenska. Alebo promafiánsky balíček pretlačíte silou, lebo vám už nezáleží na ničom okrem vás a vašich kumpánov. Akokoľvek sa rozhodnete, história si to bude pamätať,“ uvádzajú opozičné strany.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu