FOTO: Tanečníci z Prešova si užili vystúpenie v pražskej O2 Aréne s Darou Rolins


FOTO: Tanečníci z Prešova si užili vystúpenie v pražskej O2 Aréne s Darou Rolins
Galéria: 27 fotiek
Foto: Facebook/GRIMMY Prešov - Tanečná umelecká škola

V piatok a v sobotu sa konali v pražskej O2 Aréne posledné dva veľkolepé koncerty Dary Rolins. Tanečníkom z multižánrovej tanečnej umeleckej školy Grimmy sa podaril veľký úspech. Daru na tejto show sprevádzali už druhýkrát, prvýkrát sa im to podarilo minulý rok.

Ako uvádza zakladateľka tanečnej školy Ingrid Fabian, tento rok si to tanečníci užili ešte viac a oproti vlaňajšku dostali aj viac priestoru, za čo je veľmi vďačná. Tanečníkom a tanečníčkam z Grimmy patril celý detský blok Darinka ako dieťa, v ktorom zazneli najúspešnejšie detské skladby, napríklad Až raz budem učiteľkou, Školská láska či Arabela. Dokonca mali aj vlastné tanečné intro – hip-hopový tanečný vstup. Dokopy mali päť choreografií, ktoré boli pripravené už od minulého roka. Uvádza to Prešovský Štandard.

„Dara je neskutočná osobnosť, nielen spevácky, ale hlavne ako človek s veľkou pokorou, vďakou a láskou k “obyčajným ľuďom”, tanečníkom, spolupracovníkom, speváckym kolegom, fanúšikom. Už len také maličkosti, že dala osobne poslať našim deckám koláče, aj keď mali zabezpečený komplet catering. Ďakujeme, že nás všetkých takto spojila a dala lásku a energiu na strašne dlhé obdobie,“ uviedla po minuloročnej show Ingrid Fabian. 

Režisérom celého koncertu je Prešovčan Roland Wranik, vďaka ktorému tanečná umelecká škola mohla s Darou Rolins spolupracovať. Roland je bývalý tanečník a tréner tanečnej skupiny Grimmy.

Tanečníci z Grimmy v minulosti absolvovali česko-slovenské turné EGO PRECEDENS TOUR so slovenským rapperom Egom a 30. novembra 2024 budú súčasťou veľkolepej show speváčky Tiny, ktorá odspieva svoj zatiaľ najväčší koncert v 20-ročnej kariére.


Ako uviedla zakladateľka tanečnej školy Ingrid Fabian, takýchto udalostí sa nezúčastňujú často, skôr je to o sympatiách k týmto umelcom, ktorých hudbu aj reálne počúvajú a uznávajú a taktiež o produkcii, ktorá to zabezpečuje, pretože sa primárne vrcholovo venujú tanečným súťažiam v SZTŠ. „Sme však za tieto spolupráce extrémne vďační a veľmi si to vážime a užívame na tanečnom pódiu,“ dodala.

Pozrite si video z minuloročnej show:






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu