Agresor zabarikádoval 63-ročného muža v dome a vyhrážal sa mu smrťou


Foto: Agresor zabarikádoval 63-ročného muža v dome a vyhrážal sa mu smrťou Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V pondelok 29. januára zabarikádoval 51-ročný muž vchodové dvere na dome v obci Juskova Voľa. Z vonkajšej strany ich podoprel kovovou rúrou, dreveným hranolom, drevenou paletou a kovovým zábradlím, ktoré vytrhol z betónového schodiska. Mužovi vo veku 63 rokov, ktorý v dome býva, znemožnil vyjsť von.

„Počas tejto činnosti 51-ročný vykrikoval na muža žijúceho v dome a vyhrážal sa mu smrťou. Zavretý muž sa snažil dostať z domu von, no nepodarilo sa mu to. Tomuto nezmyselnému počínaniu zabránil až starosta obce, ktorý agresívnemu mužovi dohováral, nakoniec privolal políciu,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Agresor skončil v cele policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov okresný vyšetrovateľ vo Vranove nad Topľou mu vzniesol obvinenie zo zločinu obmedzovanie osobnej slobody a z  trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Hrozí mu trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Na obvineného bol vyšetrovateľom spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu