Mladíci stolmi zatarasili cestu. Vodičovi poškodili auto a žiadali, aby z neho vystúpil


Foto: Mladíci stolmi zatarasili cestu. Vodičovi poškodili auto a žiadali, aby z neho vystúpil Foto: Ilustračné - pexels.com

Štyria muži vo veku 16, 17, 22 a 27 rokov koncom novembra 2023 zatarasili cestu v obci Skrabské, ktorá vedie k miestnemu lomu. Použili na to stoly, ktoré našli pohodené vedľa cesty. 23-ročnému vodičovi, ktorý musel pred prekážkou zastaviť, znemožnili prejazd.

„Najstarší z mužov pristúpil k vozidlu a vyzval vodiča, aby z auta vystúpil, ten na to nereagoval. Potom 16-ročný mladík palicou opakovane udrel po aute a pridal sa k nemu v tejto aktivite aj 17-ročný mladík. Vozidlo bolo v dôsledku týchto úderov poškodené,“ informuje krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Vodič z miesta odišiel. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Hanušovciach nad Topľou v prípade viedol trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovanie cudzej veci. Bola získaná dostatočná dôkazná situácia na to, aby dvom aktérom, a to 16 a 17-ročným chlapcom bolo z uvedeného skutku vznesené obvinenie. Momentálne sú obvinení stíhaní na slobode.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu