Ako pokračuje výstavba Futbal Tatran Arény v Prešove?


Foto: Ako pokračuje výstavba Futbal Tatran Arény v Prešove? Foto: tatran-arena.sk

Spoločnosť Futbal Tatran Aréna uverejnila na sociálnej sieti informácie ohľadom toho, ako aktuálne vyzerá výstavba futbalového štadióna v Prešove. Informácie o aktuálnej situácii sú zo dňa 7. februára 2024. Futbal Tatran Aréna napreduje aj napriek zimnej sezóne. 

Teploty pod bodom mrazu v posledných týždňoch výrazne neovplyvnili postup prác na stavenisku. Aktuálne sa pracuje na betonáži monolitickej konštrukcie hlavnej tribúny, kde prebieha debnenie, armovanie, betonáž stropu na treťom nadzemnom podlaží, betonáž stien, stĺpov či murovanie stien. 

„Montujú sa betónové prefabrikáty na tribúnach B, C, D, ktoré sú na týchto tribúnach už približne z polovice osadené. Okrem toho prebieha betonáž podkladových betónov vo vstavkoch pod tribúnu B. Začali sa tiež práce na realizácii objektu Parkovisko Čapajevova,“ informuje ďalej spoločnosť.

Informatívnu správu o výstavbe futbalového štadióna spoločnosť predloží na rokovaní Zastupiteľstva PSK, ktoré sa bude konať dnes, v pondelok 12. februára. Od začiatku výstavby ubehol viac ako polrok. Na stavbe bolo doposiaľ 27 kontrolných dní, tie bývajú každý týždeň. Spoločnosť o tom informuje v príspevku na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu