Výpadok mobilného signálu na východnom Slovensku. Upozorňuje naň známy operátor, kedy a ako dlho potrvá?


Foto: Výpadok mobilného signálu na východnom Slovensku. Upozorňuje naň známy operátor, kedy a ako dlho potrvá? Foto: Pexels

Ako informuje mobilný operátor Orange, v súvislosti s modernizáciou 4G a budovaním 5G siete postupne vypína 3G sieť. Ukončenie tohto procesu je naplánované na koniec februára 2024. Vypnutie sietí starších generácií umožní sústrediť sa na novšie typy, ktoré prinesú vyššiu kvalitu, rýchlosť a lepšiu používateľskú skúsenosť.

V stanovenom dátume nastane v rozmedzí 0:00 - 6:00 nastane krátkodobý výpadok signálu na maximálne 20 minút. Následne by sa malo vaše zariadenie automaticky znovu prihlásiť do siete. Ak sa tak nestane, skúste zariadenie vypnúť a zapnúť. Ak to nepomôže, kontaktujte bezplatnú technickú podporu Orange, ktorá je dostupná každý deň v týždni od 7:00 do 22:00 na čísle 0800 500 555.



Termíny výpadkov na východnom Slovensku

20. február - Červený Kláštor, Gelnica, Kežmarok, Krompachy, Levoča, Poprad, Rožňava, Sabinov, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Vysoké Tatry, Ždiar.

21. február - Košice, Medzev, Moldava nad Bodvou, Prešov.

22. február - Bardejov, Čierna nad Tisou, Humenné, Medzilaborce, Michalovce, Snina, Sobrance, Trebišov, Vranov nad Topľou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu