VIDEO: V Prešove na ulici Košickej narazil kamión do osobného auta, vodič z miesta nehody odišiel


Prihláste sa na odber Prešovak.sk na  

V utorok 27. februára podvečer došlo na ulici Košickej smerom na ulicu Petroviansku v Prešove k dopravnej nehode. Podľa videa kamión narazil do osobného auta, to vyšlo mimo cesty. V skupine Dopravný servis PO a okolie video uverejnil vodič Majo. 

Na videu je vidieť kamión, ktorý šiel pred vozidlom autora videa na križovatku na Košickej pri predajni OBI a zastavil na semaforoch, na ktorých vo vedľajšom pruhu zastavilo aj žlté osobné auto značky Volkswagen Lupo. Obe autá smerovali vľavo, smerom na Košice

Po zelenom signále na semafore sa autá rozbehli, no podľa videa je vidieť, že kamión narazil do žltého auta, ktoré následkom toho vyšlo z cesty. Kamión prechádzal z ľavého jazdného pruhu do pravého. Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, osobné auto viedla 39-ročná žena.

„Po zrážke neznáme vozidlo nezastavilo a z miesta dopravnej nehody odišlo. Vodička nebola pod vplyvom alkoholu. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania,“ dodáva prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu