Neznáma žena v Prešove pozametala chodníky za bytovkou a odišla. Ľudia ju za milé gesto chvália


Foto: Neznáma žena v Prešove pozametala chodníky za bytovkou a odišla. Ľudia ju za milé gesto chvália Foto: Facebook/Robert Židek

Prešovčan Robert sa v skupine na sociálnej sieti podelil s milým gestom, ktoré mal možnosť vidieť za bytovým domom na Mukačevskej. Pani prišla na ulicu na bicykli, pozametala lístie na križovatke chodníkov a odišla. U ostatných obyvateľov zožala táto neznáma žena úspech. 

„Keby bolo viac takých uvedomelých ľudí, hneď by boli sídliská čistejšie. Palec hore pre ňu,“ uviedol pod príspevkom užívateľ Vendelín. 

Prešovčania začali upratovať aj detské ihrisko

V rovnaký deň sa v skupine s upratovaním podelila aj Prešovčanka Magdaléna. „Keď sa tu každý sťažuje, že by mesto malo spraviť to, upraviť to. Tak dnes sme sa so susedou pustili do upratovania detského ihriska. Práca na jeden a pol hodiny. Veď to robíme pre naše deti a pre nás,“ uviedla.



Facebook/Magdaléna Miklušová

Obyvateľom sa prístup Magdalény veľmi páči a niektorí užívatelia v komentároch informujú o tom, že podobných aktivít sa pravidelne tiež zúčastňujú.  „Nikomu nezaškodí urobiť niečo osožné pre prostredie, kde býva, bez ohľadu na to, či je to mestské, keď chceme žiť v čistom prostredí a nie na smetisku,“ uviedla Monika. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu