Na diaľnici D1 v smere na Prešov došlo k dopravnej nehode. Na mieste zasahoval vrtuľník, stav vodiča bol vážny


Foto: Na diaľnici D1 v smere na Prešov došlo k dopravnej nehode. Na mieste zasahoval vrtuľník, stav vodiča bol vážny Foto: TV JOJ

Na severnej diaľnici D1 za tunelom Branisko smerom na Prešov došlo k vážnej dopravnej nehode. Osobné auto, v ktorom sa viezol manželský pár, narazilo do stredových zvodidiel. Pri nehode zasahovali aj letecký záchranári. Uvádza to portál noviny.sk.

Osobné auto údajne prešlo z pravého jazdného pruhu do ľavého a narazilo do stredových zvodidiel. Náraz auto vymrštil do vzduchu a ostalo prevrátené na streche. Žena na sedadle spolujazdca bola záchrankou prevezená do nemocnice. Stav vodiča bol vážny, operačné stredisko vyslalo na diaľnicu záchranársky vrtuľník.

„Na základe volania na tiesňovú linku sme k dopravnej nehode vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci a vrtuľníkovú záchrannú službu. 53-ročnú ženu transportovali záchranári s poranením hrudníka do nemocnice v Prešove. 58-ročného muža previezol vrtuľník s úrazom hlavy a brucha do nemocnice v Košiciach,“ uviedla pre TV JOJ hovorkyňa operačného strediska záchranárov Petra Klimešová.

Vodič nebol schopný podrobiť sa dychovej skúške, na zistenie možnej prítomnosti alkoholu mu bola odobraná krv. Pre nehodu bol jeden smer diaľnice uzatvorený, autá boli odkláňané na starú cestu. Príčina a okolnosti nehody sú v štáciu objasňovania. Dodáva portál noviny.sk.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu