VIDEO: Šialená jazda pri Starej Ľubovni. Celú hrôzu natočil iný vodič, chýbali centimetre k tragédii


Prihláste sa na odber Prešovak.sk na  

V piatok 8. marca popoludní uverejnil vodič Tibor v skupine Dopravný servis - okres PP, KK, SN nevšednú nehodu, ktorú sa mu podarilo zachytiť na kameru. Má ísť o rovný úsek cesty medzi Starou Ľubovňou a Hniezdnym.

Na videu je vidieť, ako sa vodiča Tibora a osobné auto pred ním snaží obehnúť žltá dodávka, no o predbiehanie sa v tom momente rozhodlo aj spomínané osobné auto. Dodávka podľa videa v snahe vyhnúť sa zrážke zabočila na čistinku, ktorá sa nachádza vedľa cesty.

Vodič predbiehajúceho osobného auta sa podľa vodiča Tibora na mieste nezastavil. To, či si dodávku a zrážku, ku ktorej takmer došlo, nevšimol, je nateraz otázne. 


Používatelia skupiny pod príspevkom informujú o tom, že ide o nebezpečný úsek a niektorí vodiči na tejto ceste jazdia rýchlo a nebezpečne. „Na tej rovinke, keby som nebola v aute so skúseným vodičom, tak už minimálne desaťkrát nie som medzi živými. Niektorí si to mýlia s pretekárskou dráhou,“ uviedla používateľka Tatiana. 

„Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Starej Ľubovni sa uvedenou udalosťou v cestnej premávke zo dňa 08.03.2024 zaoberá a vykonáva objasňovanie priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ uviedla pre Prešovak.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu