Bardejovčanovi našla polícia počas domovej prehliadky drogy, s ktorými obchodoval. Hrozí mu 15 rokov väzenia


Foto: Bardejovčanovi našla polícia počas domovej prehliadky drogy, s ktorými obchodoval. Hrozí mu 15 rokov väzenia Foto: pixabay.com

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove vzniesol obvinenie 30-ročnému Bardejovčanovi pre drogovú trestnú činnosť. Obvinený je za obzvlášť závažný zločin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. 

„Vyšetrovaním bolo preukázané, že obvinený si zadovažoval rôzne zakázané látky, predovšetkým metamfetamín. Tie prechovával na viacerých miestach vo svojej dispozícii a následne ich predával iným osobám,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Polícia v jednom z bardejovských bytov vykonala v utorok 12. marca domovú prehliadku, pri ktotej boli zaistené viaceré  zatavené striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky, uzatvárateľné vrecúško s bielou látkou, plastový obal s obsahom bielej kryštalickej látky ako aj ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. 

Zaistené veci boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Bardejovčan skončil v cele policajného zaistenia. Ide o závažnú trestnú činnosť, kde obvinenému v prípade preukázania viny pred súdom hrozí podľa zákona trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu