Na diaľnici pod Tatrami došlo k tragickej dopravnej nehode, vodič zraneniam podľahol


Foto: Na diaľnici pod Tatrami došlo k tragickej dopravnej nehode, vodič zraneniam podľahol Foto: Facebook/Dopravný servis - okres PP, KK, SN, Polícia SR – Prešovský kraj

V pondelok 18. marca krátko po 12:00 hod. došlo na diaľnici D1 medzi Popradom a Levočou v smere na Prešov k tragickej dopravnej nehode. Vodič zraneniam na mieste podľahol. 

„59-ročný muž z regiónu Horné Považie viedol osobné vozidlo,  pričom z doposiaľ neznámej príčiny narazil do betónového piliera mosta“ uvádza pre Prešovak.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako dodáva Jana Ligdayová, poverený príslušník bude skúmať presnú príčinu a okolnosti vzniku dopravnej nehody, začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

„Na mieste udalosti zasahujú štyria príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Poprade s jedným kusom hasičskej techniky. Doprava na diaľnica D1 je v danom úseku pre dopravnú nehodu uzatvorená,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove Miroslava Knišová.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu