V Starej Ľubovni sa rozlúčili s výnimočným futbalistom a osobnosťou ľubovnianskeho športu Tomášom Reľovským


Foto: V Starej Ľubovni sa rozlúčili s výnimočným futbalistom a osobnosťou ľubovnianskeho športu Tomášom Reľovským Foto: Facebook/Ľubovňa Redfox FC - oficiálna stránka

Vo štvrtok 21. marca zomrel vo veku 71 rokov výnimočný futbalista a osobnosť ľubovnianskeho športu Tomáš Reľovský. V sobotu 23. marca sa s ním naposledy rozlúčili všetci členovia, fanúšikovia a priatelia futbalového klubu.

„Bol nielen vynikajúcim stopérom, ale aj trénerom a nakoniec i verným fanúšikom nášho milovaného klubu. Svojím nezameniteľným talentom a nekonečnou vášňou pre futbal zanechal v srdciach všetkých, ktorí milujú tento šport, nezmazateľnú stopu,“ uvádza futbalový klub.

Klub dodáva, že jeho prechod od aktívneho hráča k trénerovi a neskôr k neochvejnému fanúšikovi klubu ukázal Tomášovu nekonečnú oddanosť a lásku k futbalu. Jeho prítomnosť na zápasoch, či už v roli trénera alebo ako fanúšika, bola vždy povzbudením pre tím a symbolom kontinuity a tradície, ktoré si klub vysoko cení.



Na poslednej rozlúčke prezident futbalového klubu Ján Frőhlich predniesol smútočný príhovor, v ktorom vyjadril nielen bolesť z Tomášovej straty, ale aj vďaku za všetko, čo pre klub urobil. 

„Tomáš “Metla” Reľovský, legenda nášho klubu “in memoriam”, bude navždy žiť v našich srdciach a v dejinách klubu ako symbol všetkého, čo milujeme na futbale. Jeho príbeh a odkaz sú pre nás všetkých večnou inšpiráciou. Odpočívaj v pokoji, drahý Tomáš. Tvoj príbeh a tvoja láska k futbalu zostanú s nami navždy,“ uvádza klub v príspevku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu