Pellegrini sa očakávaného duelu nezúčastnil: Korčok v Exprese diskutuje sám


Foto: Pellegrini sa očakávaného duelu nezúčastnil: Korčok v Exprese diskutuje sám Foto: Facebook/Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Prezidentský kandidát a súčasný šéf parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD) sa z dlho očakávaného predvolebného duelu napokon vykrútil. V relácii Braňa Závodského na rádiu Expres tak bude počas utorkového poludnia diskutuje len jeho oponent Ivan Korčok. Svoju neúčasť odôvodnil tým, že v tomto čase má stretnutia v regiónoch.

Ako jeho volebný tím oznámil, svoje rozhodnutie mal Pellegrini avizovať ešte v sobotu, pričom už o deň na to, v nedeľu, ho opätovne potvrdil. Práve tento duel mal byť jednou z posledných možností, pri ktorých budú môcť prezidentskí kandidáti odprezentovať svoje postoje, nakoľko volebné moratórium pred druhým kolom prezidentských volieb (6. apríla) sa začína už o polnoci z 3. na 4. apríla. 

Svoje názory a postoje však budú môcť obaja súperi odprezentovať v dueli na Tv Markíza, kde o 20:30 svoju účasť potvrdili ako Ivan Korčok, tak aj Peter Pellegrini.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu