Technické služby mesta Svidník príjmu do pracovného pomeru dvoch nových pracovníkov


Foto: Technické služby mesta Svidník príjmu do pracovného pomeru dvoch nových
pracovníkov Foto: Archív mesto Svidník

Technické služby mesta Svidník príjmu do pracovného pomeru dvoch nových pracovníkov – záhradkára a správcu športovísk. Ak nemáte prácu a chcete sa zamestnať v tejto oblasti, neváhajte a pošlite si prihlášku.

Čo sa týka miesta pracovníka na správu športovísk a údržby ihrísk, adept by mal zvládnuť činnosti ako kosenie, hnojenie, verikutácia, lajnovanie a iné práce aplikované na futbalovom ihrisku. Mesto tiež vyžaduje na túto pozíciu bežnú údržbu strojov a budov, ako aj vodičský preukaz minimálne typu B.

Práca si vyžaduje aj prácu cez víkend (príprava na zápas a pod.). V zimnom období obsluha rolby na zimnom štadióne a pod.,“ informuje mesto na svojej stránke. Od uchádza sa tiež očakáva najmä pozitívny vzťah k športu zodpovednosť, ale aj chuť pracovať, samostatnosť. Základná mzda je podľa informácií mesta závislá od skúseností a zručností (800 - 1000 eur Brutto), taktiež príplatky za nadčasy.

Práca je aj cez víkend

Budúci svidnícky záhradník či záhradníčka bude mať na starosti komplexnú starostlivosť o mestskú zeleň, takže výsadba, odburiňovanie, polievanie, hnojenie, ošetrovanie musia byť pre uchádzača samozrejmosťou. Nesmie mu chýbať kreatívna činnosť pri návrhu záhonov, znalosť v odbore záhradníctvo je výhodou.


Práca si vyžaduje aj v tomto prípade i prácu cez víkend – polievanie a taktiež vodičák typu B. V popise činností je výsadba stromov a rastlín. Rovnako sa očakáva zodpovednosť, chuť pracovať, samostatnosť, ale aj pozitívny vzťah k prírode a manuálna zručnosť.

Základná mzda je závislá od skúseností a zručností (800 - 950 EUR Brutto) + príplatky za nadčasy. V prípade že by ste sa radi stali súčasťou tímu Technických služieb mesta Svidník, termín posielania životopisov je 19. apríla, termín pohovorov oznámia uchádzačom prostredníctvom e-mailovej komunikácie.

„Ak Vás nejaká pracovná pozícia oslovila, neváhajte nás kontaktovať. Výhradne mailom  info@tsms.sk. Do predmetu alebo textu správy uveďte názov pozície, o ktorú máte záujem. Termín pohovorov bude oznámený mailom. Tešíme sa na možnú spoluprácu!“ avizujú na stránkach tsms.sk a svidnik.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu