Agresor v Snine napadol dôchodcov: Vyhrážal sa, že ich podreže a vyhodí z balkóna


Foto: Agresor v Snine napadol dôchodcov: Vyhrážal sa, že ich podreže a vyhodí z balkóna Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Koncom minulého roka napadol muž v Snine dôchodcov. Udieral ich, kopal, s nožom v ruke sa im vyhrážal, že ich podreže a vyhodí z balkóna. Muž skončil po tomto incidentne vo väzbe, sudca mu už vymeral trest. O prípade informuje TV JOJ. 

Incidentu podľa obžaloby neprechádzali žiadne slovné roztržky. Agresor vošiel do spálne bytu, v ktorom žijú manželia vo veku 63 rokov, muža mal začať kopať a udierať do hlavy a celého tela. Kričal na nich, že ich pozabíja a vyhodí z balkóna. 

Žena sa mala snažiť konflikt tlmiť, no ani ju agresor neušetril od úderov a vyhrážok. Chytil ju pod krk, odtlačil do kuchyne, kde ju sotil, následkom čoho spadla a udrela si hlavu. Mužovi mal ku krku priložiť kuchynský nôž s tým, že zabije jeho aj všetkých doma. Ďalej sa mal vyhrážať, že ich vyhodí z balkóna. 

Ako informuje TV JOJ, agresívny muž bol zadržaný policajnou hliadkou a skončil v cele, sudca ho poslal do vyšetrovacej väzby z obavy, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať. K spáchaniu činu sa priznal, s prokurátorkou uzavrel dohodu o vine a treste. 

Súd obvinenému uložil trest odňatia slobody v trvaní 12 mesiacov nepodmienečne, so zaradením do ústavu so stredným stupňom stráženia,“ uviedla pre TV JOJ hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu