Prešovčania zúria, RTVS neodvysielala víťazstvo Tatrana nad Košicami. Fanúšikovia hádzanej chcú vysvetlenie


Foto: Prešovčania zúria, RTVS neodvysielala víťazstvo Tatrana nad Košicami. Fanúšikovia hádzanej chcú vysvetlenie Foto: Facebook/ Handball Team Tatran Prešov

Rozhorčení Prešovčania sa pýtajú, prečo RTVS neodvysielala zápas domácich hádzanárov proti Košiciam. Súboj Tatrana proti HC Košice skončil debaklom „Vraňarov“, ktorí proti prešovským Tatranistom prehrali 43-27. „Vie niekto slušne napísať, prečo na RTVS v športových novinách nespomenuli výhru Tatrana v hádzanej nad Košicami?“ pýtal sa rozhorčený Prešovčan.

Ľudia sa s verejnoprávnou televíziou rozhodne nemaznali. „Lebo RTVS nie je verejnoprávna televízia, informuje a dopĺňa len tie informácie, kde zarobí. Či už niekto, alebo samotná spoločnosť. Majiteľ HK Tatran Prešov nie je prívržencom platenia reklamy na klub. Konšpirujem… ale možno nie som ďaleko od pravdy,“ napísal jeden z komentujúcich. 

Zdroj: Facebook/ Prešov


Našli sa však aj takí, ktorí túto otázku nedokázali pochopiť. „To ti fakt reálne vadí, že si sa s tým musel podeliť? Alebo ideš podprahovo hájiť neobjektívnosť RTVS podľa Fica a Šimkovičovej?“ odpovedal druhý.

Ozývali sa aj hlasy, ktoré hovoria o nezáujme o východné Slovensko. Športové udalosti sú poľa nich pre televízie lákavé len vtedy, ak ide o veľké kluby v populárnych športoch. „Polovica relácie je o Slovane,“ komentoval ďalší Prešovčan.

S otázkami, prečo nedala RTVS priestor zápasu odvekých rivalov, ktorý sa skončil drvivým víťazstvom „Koňarov“, sme sa obrátili aj na RTVS. Na naše otázky ešte neodpovedali.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu