Bežecké podujatie uzavrie Hlavnú ulicu v Prešove, MHD čakajú zmeny


Foto: Bežecké podujatie uzavrie Hlavnú ulicu v Prešove, MHD čakajú zmeny Foto: pixabay.com

V sobotu 27. apríla sa v Prešove uskutoční bežecké podujatie Prešov Stars Run, ktoré od 18:00 hod. do 22:00 hod. uzavrie Hlavnú ulicu pre dopravu. Trolejbusové linky 4 a 8 budú presmerované po obchádzke cez ulicu Škultétyho, 17. novembra a Obrancov mieru. Pôjdu po trase linky 38. 

„Trolejbusové linky 1, 2 a 5 budú nahradené autobusmi a spolu s ostatnými autobusovými linkami pôjdu po obchádzke cez ulice Štefánikova, Okružná a Remscheidská. Na obchádzke obslúžia zastávky Okružná, Floriánova a Poliklinika,“ uvádza mesto na internetovej stránke.

Linky 21 a 23 budú mať zvláštny režim:

Linka 21/23 pôjde po trase: Fintice – Rázcestie Kúty – Šafárikova, cintorín – Fakultná nemocnica – Okružná – Levočská – Malý Šariš. 


Linka 23/21 pôjde po trase: Malý Šariš – Levočská – Okružná – Grešova – Fakultná nemocnica – Rázcestie Kúty – Fintice.

Úplne neobsluhované budú zastávky – Trojica obojsmerne, Na Hlavnej obojsmerne, Divadlo Jonáša Záborského. Náhradné zastávky sú – Floriánova – obojsmerne, Poliklinika, Okružná – obojsmerne, Okružná – smer Floriánova.

Čiastočne neobsluhované zastávky budú – Duklianska – v smere na Trojicu ju neobsluhuje linka 21 a Poliklinika – linky MHD smerujúce na Trojicu obsluhujú nástupisko na Remscheidskej ulici. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu