V okrese Kežmarok sa agresívny muž vyhrážal policajtom. Jedného udrel do hlavy a kopol do panvy


Foto: V okrese Kežmarok sa agresívny muž vyhrážal policajtom. Jedného udrel do hlavy a kopol do panvy Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

V sobotu 27. apríla bola vo večerných hodinách policajná hliadka vyslaná na preverenie oznámenia do obce Ľubica v okrese Kežmarok. Išlo o konflikt dvoch mužov, pri ktorom sa jeden z nich dobýjal do domu druhého muža. 

„Hliadka incident vyriešila na mieste a nakoľko dobyvateľ bol značne pod vplyvom alkoholu, z obavy o jeho bezpečnosť ho policajti radšej odviezli domov. Muž sa ale správal veľmi agresívne, bol vulgárny a vyhrážal sa službukonajúcim policajtom,“ uvádza krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Agresor policajta udrel lakťom do hlavy a nohou ho kopol do panvy. Voči mužovi preto boli použité donucovacie prostriedky, bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. 

Ako dodáva Jana Ligdayová, po vykonaní potrebných procesných úkonov mu bolo vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku vznesené obvinenie z trestného činu útoku na verejného činiteľa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu